امام خامنه ای مد ظله العالی
 
 
چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:بادمجان, :: 19:36 ::  نويسنده : امیرحسین

این گیاه که میوه آن در زمان حاضر مصرف خوراکی بسیاری پیدا کرده است در قدیم مصرف خوراکی چندانی نداشته. بادمجان (Eggplant) را باید طبق دستور زیر برای خوردن آماده سازند تا بدن انسان را آماده برای بعضی بیماری ها نکند. به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، بادمجان باید تازه و کم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است. قبل از پختن باید پوست آنرا کنده و هر بادمجان را چهار قسمت کنند و یا ورقه ورقه نمایند و بر آن ها نمک بمالند و مدت چند ساعت در آب خنک گذارند تا آب قدری سیاه و تیز طعم گردد. این آب را عوض کرده و عمل را تکرار کنند تا مواد سیاه رنگ و مواد نفخ زا و مواد سست کننده در آب داخل شده و با آب دور ریخته شوند. سپس با آب پاک آنرا شسته و با روغن حیوانی تازه آنرا سرخ کرده و با مقداری گوشت گوسفندی بریان شده آنرا دم بدهند تا خوب پخته شود سپس می توانند آنرا با مقداری انار یا رب انار یا قدری سرکه و یا ماست میل نمایند. اکنون مضار آن از بین رفته و منافع آن باقی مانده است. اگر بادمجان را در آب و نمک بفرم مذکور نخیسانند و بعضی مواد را از آن نگیرند در بدن ایجاد نفخ و درد پهلو و عرق بدن را بد بو و رنگ رخساره را کدر و غیر شفاف کرده و سلول های بدن را در برابر بعضی ویروس ها کم استقامت می سازد

افرادیکه دست و پاهایشان زیاد عرق می کند چنانچه با آبی که بطریق مذکور بادمجان در آن خیسانده شده شستشو نمایند ترشح عرق آن ها را نقصان می دهد. چنانچه بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با مقداری سرکه خمیر کرده چند روز بر زگیل گذارند بعضی از انواع زگیل را از بین می برد. اگر مقداری بادمجان کوچک را با مقدار کمی آب و قدری نمک طعام طبخ نمایند سپس با فشار عصاره آن ها را گرفته و این عصاره را با قدری روغن کنجد مخلوط کرده و حرارت مناسب بدهند (حرارت ملایم) تا آب آن بخار شده و روغن باقی بماند حال برای معالجه زگیل های بزرگ می توان روزها از این روغن ضماد نموده و شب ها آنرا تفاله ای که از عصاره آن گرفته شده بالای آن ها بسته شود تا چند روز عمل را تکرار کنند، بعضی زگیل ها ریخته می شود. بطور کلی داروئی که نتواند یک تغییر فیزیولوژیکی در سلول های پوست ایجاد کند نمی تواند سبب سقوط زگیل ها گردد. لازم به تذکر است که بعضی از زگیل ها با داروی فوق نیز قابل مداوا نبوده بلکه اینگونه زگیل ها را باید به طریق دیگر مانند بستن با ریسمان از محل اتصال آن ها به پوست بدن یا با داروهای خورنده آن ها مانند غلبلب هندی و یا با داروهای دیگر و یا با عمل جراحی یا سوزانیدن به وسیله دستگاه های برقی مداوا نمود.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:gmail, :: 19:35 ::  نويسنده : امیرحسین
يکي از ويژگي هاي خوب سرويس جي ميل امکان انتخاب قالب هاي زيبا و متنوع ( themes) است که شرکت گوگل هم اکنون امکاني را فراهم کرده است که شما مي توانيد تصاوير دلخواه خود را از روي هارديسک آپلود کرده و برگزينيد.
بدين منظور:
ابتدا وارد حساب خود Gmail شويد.
سپس بر روي دکمه settings در بالاي سمت راست صفحه با آيکن آچار مشخص شده است کليک کنيد وThemes را انتخاب نماييد.
در اين صفحه قالب هاي مختلف Gmail را مي توانيد مشاهده کرده و انتخاب کنيد اما براي انتخاب يک تصوير دلخواه به عنوان تصوير پشت زمينه از قسمت custom themes بر روي light و يا Dark کليک کنيد( تفاوت اين دو در اين است که در حالت light ساير قسمت هاي صفحه رنگي روشن خواهند داشت و در حالت Dark رنگي تيره ، اين موضوع به سليقه شما بستگي دارد)
پس از کليک بر روي يکي از اين دو مورد صفحه جديدي باز خواهد شد .
در قسمت featured تصاوير پشت زمينه منتخب و پيشنهادي Gmail را مي توانيد انتخاب کنيد اما براي انتخاب يک تصوير دلخواه بر روي upload photo و سپس select photo from your computer کليک کنيد و تصوير مورد نظر خود را از روي هارد ديسک انتخاب نماييد.
دقت کندي تصوير انتخابي داراي کيفيتي خوب و اندازه اي بزرگ باشد. پس از آپلود عکس ، تصوير به طور خودکار به عنوان تصوير پشت زمينه انتخاب مي شود.
در نهايت براي مشاهده تغييرات مي توانيد کليدهاي ترکيبي ctrl+f5 را فشار دهيد تا صفحه به روز رساني شود و براي تغيير مجدد اين تصوير پشت زمينه مي توانيد وارد صفحه themes شده و از قسمت custom themes روي chang your buckground image کليک کنيد.


چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:رحمتی,استقلال, :: 19:26 ::  نويسنده : امیرحسین

*می گویند درون زمین خیلی باهوشی، درست است؟

نه فکر نمی کنم اینگونه باشد. من با توجه به شرایط تیم در پست دروازه بانی بازی می کنم و همه زوایای بازی را از عقب تماشا می کنم.

*چطور است که چند سال خود را در اوج نگه داشتی؟

خیلی عوامل در این موضوع دخیل است. من سالم زندگی می کنم و خانواده و همسرم خیلی مراعات حال من را می کنند. شاید در برخی مواقع از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشته باشم و خیلی مواقع تحت فشار هستم اما آنها به من کمک می کنند. البته داشتن دوستان خوب و مربی خوبی مثل حمید بابازاده در موفقیت من تاثیر دارد. همیشه توکلم به خدا است و دستم را جلوی هیچ بنده ای دراز نمی کنم.

*دوست داری دو پسرت فوتبالیست شوند؟

اصلا. دوست دارم آنها درس بخوانند ولی ورزش را هم برای تفریح دنبال کنند.

* چرا پدران فوتبالیست اجازه این کار را به پسرانشان نمی دهند؟

من خودم در این فوتبال هستم و همه شرایط را می بینم.دوست ندارم همین شرایط برای فرزندانم اتفاق بیفتد.

* اگر برادرت از تو بخواهد که کاری برایش در این فوتبال انجام بدهی چطور؟

من تنها یک خواهر داشتم که در 18 سالگی فوت کرد.

*از فامیلها چطور؟ کمکی در ورزش بخواهند انجام می دهی؟

سعی می کنم حرفی نزنم.چون اگر چیزی بگویم فکر می کنند از روی حسادت است. فقط می توانم برای بچه های خودم تصمیم بگیرم ولی از آنها می خواهم روی درس خود تمرکز کنند و منتظر شانسی باشند که فقط یک بار به در خانه انسان می آید. خدا در هر زندگی فقط یک بار به انسان شانس می دهد که باید از آن نهایت استفاده را ببری.

*قبول داری استعدادها در فوتبال ایران به چشم نمی آیند؟

زمانی که ما جوان تر بودیم همه چیز در تیم های پایه بدون چشمداشت بود. اما حالا شنیده ام برای حضور در یک تیم پایه 10 میلیون هزینه دریافت می شود. دیگر کسی از زمین خاکی معرفی نمی شود. در زمان برانکو 13 بازیکن تیم ملی امید در بزرگسالان حضور داشتند اما حالا چطور؟ یکی دو سال پیش احسان حاج صفی و انصاری فرد به فوتبال ما معرفی شدند اما دیگر خبری نیست. مشکلات زمین، توپ و خیلی مسائل دیگر هم دخیل است و البته هزینه بر. زمانی من در ورزشگاه قیانوری تمرین می کردم که یکی نزد من آمد و گفت فردا ساعت 4 تمرین داریم به فلان زمین بیا، حتی لباس هم به من داد اما حالا دیگر از این کارها خبری نیست.

* اگر مهاجم بودی دوست داشتی به چه گلری گل بزنی؟

من یک مدت مهاجم بودم دیدم حال و حوصله دویدن ندارم گلر شدم! چون خیلی تنبل هستم اما این را هم بگویم بحث گلری و تنبلی متفاوت است. البته دوست داشتم به بوفون گل بزنم.

* خیلی هم شبیه او هستی.

بوفون چهره خیلی زیباتری دارد و من شبیه او نیستم!

*کدام تیم ها را دوست داری؟

یوونتوس و بارسا.

* چرا یوونتوس؟

چون بوفون بازیکن مورد علاقه ام در آن تیم بازی می کند.

* دوست داری پنالتی چه بازیکنی را مهار کنی؟

دوست ندارم به چیزهایی فکر کنم که ممکن نیست اتفاق بیفتد. من از تخیلات خوشم نمی آید.

*دوست داری چه چیزی بخری که پولش را نداری؟

خدا را شکر همه چیز دارم و به فکر خرید چیزی نیستم.

* آرزویت چیست؟

خداراشکر در زندگی به همه چیز رسیدم اما آرزویم ظهور آقا امام زمان(عج) و سلامتی مردم و خانواده و پدر و مادرم است. انسان در زندگی و جامعه چیزهایی را می بیند که به این نتیجه می رسد هیچ چیز جز سلامتی ارزش ندارد.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:24 ::  نويسنده : امیرحسین
سال گذشته در همين بازه‌ي زماني يعني دو سه ماه مانده به کنکور به لحاظ پيشرفت درسي کجاي کار قرار داشتي؟

در دوره‌ي زماني ارديبهشت‌ماه قرار بر اين بود که اگر بخش‌هايي از درس‌ها را تمام نکرده‌ام آن بخش‌ها را جمع‌بندي کنم؛ نمي‌خواستم وقتي وارد ماه خرداد مي‌شوم نگران باشم. ماه خرداد ماهي است که دانش‌آموز بايد سراغ جمع‌بندي برود. بعضي دانش‌آموزان فکر مي‌کنند خيلي زودتر از ماه ارديبهشت بايد درس‌ها را تمام کنند در حالي که نيازي به اين کار نيست. کسي که بتواند در ارديبهشت درسش را تمام کند به هدفي که دارد مي‌رسد. چيزي که براي من در ارديبهشت‌ماه اهميت داشت حفظ روحيه بود. دانش‌آموز بايد به هدف خود فکر کند، البته نه به آن معنا که واقع‌بين نباشد ولي بايد اميدوار باشد. من فکر مي‌کردم اگر اعتمادبه‌نفس داشته باشم و به آينده اميدوار باشم حتماً خدا نيز مرا کمک مي‌کند تا به هدفم برسم. خيلي مهم است که در دوره‌ي زماني نزديک به کنکور روحيه‌ي خود را حفظ کنيم‌.


از روش يا روش‌هاي مواجهه با نقاط قوت و ضعف خودت در اين دوره بيش‌تر بگو.

 در دوره‌اي که داشتم درس‌ها را تمام مي‌کردم وقتي در آزمون‌ها شرکت مي‌کردم برعکس قبل که از اشتباهاتم ناراحت مي‌شدم، از پي بردن به آن‌ها خوشحال مي‌شدم. زيرا مرا متوجه اين مي‌کرد که در کدام بخش مسئله دارم و اين خيلي در درس خواندن به من کمک مي‌کرد. متوجه مي‌شدم در دوران جمع‌بندي لازم است روي کدام بخش‌ها تمرکز بيش‌تري داشته باشم و بهتر و با دقت دوره کنم. اگر به قسمت‌هايي مي‌رسيدم که احساس مي‌کردم بلد نيستم، دست و پايم را گم‌ نمي‌کردم و در عوض براي آن بخش وقت مي‌گذاشتم. علاوه بر اين‌ها در دوران جمع‌بندي، حجم تست‌زني‌ام خيلي بالا رفت و سعي کردم تست‌زني تأليفي را کنار بگذارم. در زمينه‌ي درس‌هاي عمومي هم همه‌ي رشته‌ها را کار ‌کردم‌.


با اشتباهاتي که داشتي چگونه برخورد مي‌کردي؟
وقتي اشتباهاتم را بعد از آزمون متوجه مي‌شدم برايم کشف شگفت‌انگيزي بود. باعث هيجان بيش‌تر براي درس خواندن مي‌شد و احساس مي‌کردم راه برايم روشن‌تر مي‌شود و مي‌فهمم بايد چه مسيري را طي کنم. داوطلبان کنکور با حجم زيادي از کتاب‌هاي درسي مواجه هستند و مشخص شدن اشکالات درسي به دانش‌آموز نشان مي‌دهد که بايد وقت خود را صرف کدام درس‌ها کند. پشتيبان ويژه‌ام خانم بنفشه شکيبا (رتبه‌ي 10 تجربي کشور در سال 89) به من مي‌گفت: «خوشحال باش که با تست‌زني و آزمون‌هاي کانون غلط‌هاي درسي‌ات برايت مشخص مي‌شود و کمک خيلي زيادي به تو مي‌کند.» اولين کسي هم که اين مسئله را به من خاطرنشان کرد که نبايد از اشتباهاتم ناراحت شوم پدرم بود. در اواخر اسفند رتبه‌ام تا حدودي افت کرد و شوکه شدم؛ ولي پدرم گفت که خيلي خوشحال‌ است که رتبه‌ام افت کرده چون با رتبه‌هاي خوبي که به دست مي‌آوردم مي‌ترسيد فکر کنم به قله رسيده‌ام و ديگر نيازي به تلاش بيش‌تر نيست و اين موضوع مي‌توانست در جلسه‌ي کنکور باعث ايجاد مشکل برايم شود. افت رتبه باعث شد متوجه شوم مواردي هست که بايد بيش‌تر کار کنم تا تسلط بيش‌تري پيدا کنم. از آن زمان تا حالا که وارد دانشگاه شده‌ام مواجهه با اشکالات درسي اصلاً ناراحتم ‌نمي‌کند‌.

در دوره‌ي نوروز تا کنکور منابع درسي‌ات را چه‌طور مديريت کردي؟

 منابع درسي براي داوطلبان کنکور خيلي زياد هستند و اگر مديريت نشوند باعث نااميدي و سرخوردگي دانش‌آموز مي‌شود. احتياجي به مطالعه‌ي همه‌ي منابع درسي نيست و از روي اسم اين دوره که دوره جمع‌بندي است نيز روش کار مشخص است. اين درس‌ها قبلاً بارها و بارها خوانده شده‌اند و دانش‌آموز فقط نياز به جمع‌بندي و انسجام دادن به آموخته‌هايش دارد. اين موضوع فقط خاص دانش‌آموزان رتبه‌برتر نيست بلکه در مورد همه‌ي دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور صدق مي‌کند. داشتن انسجام فکري باعث مي‌شود بتوانيم از آموخته‌هايي که طي ساليان در ذهن داريم بهترين استفاده را بکنيم.

در مورد اين انسجام بيش‌تر بگو.

من مي‌دانستم درس زيست درس مهمي است و بايد آن را کامل دوره کنم. به همين دليل در دوران جمع‌بندي زيست را از روي کتاب کامل خواندم. در مورد ساير درس‌ها مثلاً ادبيات فقط تاريخ ادبيات را و ديني فقط آيه‌ها را دوره کردم. در بقيه‌ي درس‌ها بر اساس آزمون‌هايي که از خودم مي‌گرفتم مي‌خواندم. مثلاً در يک روز از 8 صبح تا 12 ظهر کنکور رشته‌ي تجربي مربوط به سال 88 را آزمون مي‌دادم و اشکالاتم مشخص مي‌شد و مي‌توانستم براي تقويت توان درسي‌ام در آن درس به خصوص برنامه‌ريزي کنم. درس خواندن من بر محور اشتباهاتم بود. البته در مورد زيست‌شناسي  بايد هر بار از ابتدا اين درس را خواند و دوره کرد. براي رشته‌ي تجربي هم باارزش‌ترين درس است و هر قدر بيش‌تر دوره شود باعث افزايش اعتمادبه‌نفس مي‌شود و تسلط دانش‌آموز براي تست‌زني افزايش مي‌يابد‌.

با اين روش آيا نسبت به نقاط قوت خود بي‌توجه نمي‌شدي؟

وقتي دانش‌آموزي تست‌هاي کنکور سال‌هاي قبل را مي‌زند نقاط قوتش خودبه‌خود دوره مي‌شود. من دو روز يک‌‌بار تست کنکور مي‌زدم و اين کار مثل دوره‌ي کامل روي نقاط قوتم بود و بعد سراغ اشکالاتم مي‌رفتم. وقتي تست زمين‌شناسي زدم متوجه شدم که تست‌هاي نقشه‌کشي اين درس را نمي‌توانم درست بزنم. تصميم گرفتم اصلاً در زمينه‌ي اين تست‌ها کاري انجام ندهم و دو سؤال مربوط به نقشه‌کشي را نزنم. فکر مي‌کنم اگر دانش‌آموزي با سؤالاتي از اين دست مواجه شد که اصلاً در آن زمينه مطالعه نداشته و برايش تازگي دارد بهتر است آن سؤال را کنار بگذارد.

منظورت تشخيص مهم‌ترين‌هاست؟

بله؛ من فکر مي‌کنم مشکل اصلي دانش‌آموزان اين است که مباحثي را به طور ناقص مي‌آموزند و براي پاسخ به سؤالات آن دچار اشکال مي‌شوند. من سعي مي‌کردم هنگام مطالعه ميزان دقت خود را افزايش دهم تا بتوانم ميزان يادگيري‌ام را افزايش دهم؛ ولي اگر درسي را اصلاً نخوانده بودم و آموزش آن برايم وقت‌گير بود کاملا کنار مي‌گذاشتم و وقتم را صرف آن‌ نمي‌کردم. هر دانش‌آموزي بايد بتواند قدرت تشخيص اولويت‌ها را داشته باشد و بداند کدام مباحث برايش مهم‌تر است و مي‌خواهد به آن بپردازد. طوري درس بخواند که وقتي از جلسه‌ي کنکور بيرون مي‌آيد افسوس نخورد که چرا سؤالي را که بلد بوده نتوانسته جواب دهد‌.

تا چه زماني در مدرسه حاضر مي‌شدي؟

تا وقتي کلاس‌هاي درس در مدرسه تشکيل مي‌شد من هم به طور مرتب در مدرسه حاضر مي‌شدم. حضور در کلاس درس خيلي مهم است؛ اگر درس را سر کلاس ياد بگيريم در واقع قسمت مهم کار را انجام داده‌ايم. علاوه بر زمينه‌ي آموزشي خوبي که در مدرسه فراهم مي‌شود دانش‌آموز متوجه مي‌شود دانش‌آموزان ديگر نيز شرايط او را دارند و در حال تلاش هستند. همين امر باعث افزايش روحيه در داوطلب کنکور مي‌شود‌.

هيچ وقت سعي نکردي از برنامه‌ي آموزشي مدرسه يا برنامه‌ي راهبردي کانون سبقت بگيري؟

به هيچ وجه؛ من در زمينه‌ي کنکور هيچ تجربه‌اي نداشتم؛ در حالي که مي‌دانستم سيستم آموزشي مدرسه يا کانون، پيشينه و سابقه‌ي تجربي زيادي در اين امر داشتند و برنامه‌اي که تدارک ديده بودند بر اساس تجربه و دانش کافي بود و به همين دليل لزومي ‌نمي‌ديدم به آن شک کنم. براي من برنامه‌ي راهبردي کانون مثل کسي بود که بيست سال کنکور داده و در همه‌ي اين سال‌ها هم موفق بوده است.

فاصله‌ي زماني بعد از عيد تا زمان امتحانات پايان سال، برنامه‌ات براي درس خواندن چه‌طور بود؟

من در عيد خودم را خيلي خسته نکردم. بعد از عيد هم اين امر عادي است که براي همه‌ي دانش‌آموزان قسمت‌هايي از درس‌ها باقي مانده باشد. براي من هم اين‌طور بود که بخشي از زيست يا هندسه باقي مانده بود و اين درس‌ها را بايد جمع مي‌کردم. دوران جمع‌بندي دوران خواندن چيزهاي جديد نيست. اگر دانش‌آموزي حس مي‌کند مباحثي باقي مانده که بايد بخواند بايد اين کار را قبل از ورود به دوران جمع‌بندي انجام دهد.

براي درس‌هاي عمومي چه کار کردي؟

يکي از مواردي که باعث آرامش من در جلسه‌ي کنکور شد اين بود که روي درس‌هاي عمومي تسلط زيادي داشتم. اگر داوطلبان کنکور درس‌هاي عمومي را خوب بزنند باعث دلگرمي‌شان مي‌شود؛ چون در جلسه‌ي کنکور ابتدا سؤالات عمومي توزيع مي‌شود و اگر پاسخ‌گويي به اين سؤالات را خوب پشت سر بگذارند با اميد بيش‌تري به سراغ سؤالات اختصاصي مي‌روند. از سوي ديگر اگر براي درس‌هاي عمومي زمان بگذارند مي‌توانند تراز و رتبه‌ي خود را بالاتر ببرند. من در تابستان که شروع به خواندن براي کنکور کردم پايين‌ترين درصد را در ادبيات داشتم. فهم ارتباط معنايي يا تاريخ ادبيات برايم خيلي مشکل بود ولي روي آن کار کردم و باعث شد بتوانم نتيجه‌ي مطلوبي بگيرم‌.

تست‌هاي کتاب زرد عمومي را هم مي‌زدي؟

بله؛ اين کتاب منبع خيلي خوبي بود. کار روي اين کتاب را خيلي زود شروع کرده بودم‌.

در رابطه با امتحانات پايان سال و جدي گرفتن آن، چه توصيه‌اي براي ساير دانش‌آموزان داري؟

هر کدام از درس‌هاي اختصاصي دوم و سوم را يک بار در زمان خودشان و دو سه بار هم در دوران پيش‌دانشگاهي مي‌خوانيم و دوره مي‌کنيم و آزمون مي‌دهيم؛ ولي درس‌هاي پيش‌دانشگاهي را يک بار مي‌خوانيم و دوره‌ي امتحانات پايان سال زمان مناسبي است که بتوانيم درس‌هاي پيش‌دانشگاهي را يک بار کامل دوره کنيم. شايد بعضي از دانش‌آموزان بخواهند بعضي درس‌ها يا بعضي مباحث را از يک يا دو درس کاملاً کنار بگذارند و آن‌ها را مطالعه نکنند؛ به نظر من شايد همان درسي که کنار گذاشته مي‌شود در کنکور براي کسب تراز بالاتر و رتبه‌ي بهتر به ما کمک کند يا همان فصلي که تصميم مي‌گيريم نخوانيم اگر يک بار دوره کنيم شايد از همان فصل سؤالي در کنکور طرح شود که براي کسب نتيجه کمک زيادي کند‌. اگر دانش‌آموزان در طول سال تحصيلي درس‌ها را خوب بخوانند و بتوانند به سؤالات تشريحي خوب پاسخ دهند باعث تسلط آن‌ها روي درس‌هاي‌شان مي‌شود و در دوران جمع‌بندي مي‌توانند روي تست‌زني کار کنند و دقت و سرعت خود را بالا ببرند‌.

شرکت در آزمون‌هاي برنامه‌اي در طول دوره‌ي ارديبهشت تا خرداد چه دستاوردي برايت داشت؟

حضور در آزمون‌هاي برنامه‌اي باعث مي‌شود براي جلسه‌ي کنکور تمرين کنيم. بعضي از دانش‌آموزان تصور مي‌کنند حاضر شدن در آزمون‌هاي برنامه‌اي و داشتن پاسخ‌هاي غلط باعث خراب شدن روحيه‌شان مي‌شود در حالي که فهميدن اشکالات درسي و اشتباهاتي که در آزمون‌ها مشخص مي‌شود سازنده هستند و مي‌توان آن‌ها را ياد گرفت و رفع اشکال کرد. مهم اين است که براي کنکور از سطح آمادگي بالايي برخوردار باشند. من در آزمون‌هاي ارديبهشت تا خرداد عالي نبودم بلکه اشکالات زيادي داشتم ولي هيچ وقت دلسرد نشدم. بارها پيش مي‌آمد که رتبه‌ي تک‌رقمي ‌نمي‌آوردم؛ ولي از آن‌جا که هدفم اين بود که در کنکور رتبه‌ي تک‌رقمي بگيرم تلاشم را کم ‌نمي‌کردم. همه‌ي انسان‌هاي موفق با شکست مواجه مي‌شوند ولي از شکست‌ها و اشتباهات خود درس مي‌گيرند و همين امر باعث موفقيتشان مي‌شود. نبايد اشکالات را ناديده گرفت بلکه بايد در صدد رفع آن‌ها برآمد تا بتوان پيشرفت کرد‌.

در آزمون‌هاي جامع چه‌طور خودت را مديريت مي‌کردي؟

در جلسه‌ي کنکور در مورد هر درس سعي مي‌کردم همان ميزان زماني را که برايش در نظر گرفته شده بود اعمال کنم و بيش‌تر از آن براي آن وقت نگذارم. در آخر اگر زمان اضافه داشتم سراغ سؤالاتي مي‌رفتم که پاسخ نداده بودم. يکي ديگر از روش‌هاي من اين بود که پاسخ ندادن به سؤال يا سؤالاتي باعث ‌نمي‌شد که روحيه‌ام را از دست بدهم. پاسخ ندادن به چند سؤال به اين معني نبود که بقيه‌ي سؤالات را هم بلد نيستم. حتي اگر ده سؤال را بلد نبودم باز هم روحيه‌ام را حفظ مي‌کردم و به سراغ سؤالات بعدي مي‌رفتم. وقتي هم سراغ سؤالات بعد مي‌رفتم به سؤالاتي که نزده بودم يا شک داشتم فکر ‌نمي‌کردم بلکه با تمرکز به سؤالي که در حال پاسخ به آن بودم فکر مي‌کردم.

سخت بودن زيست کلافه‌ات نکرد؟

وقتي در درس زيست با سؤالات سخت مواجه مي‌‌شدم نااميد نمي‌شدم بلکه مي‌دانستم حتي اگر تعدادي از سؤالات زيست را نزنم به دليل اين‌که سؤالات رياضي و فيزيک را خوب مي‌زدم در رتبه‌ام تأثير بدي نخواهد داشت. در آزموني حدود شش هفت سؤال زيست را جواب نداده بودم؛ به سراغ سؤالات ساير درس‌ها رفتم و در آخر که حدود ده دقيقه وقت اضافه داشتم دوباره به سراغ سؤالات زيست رفتم. در برخورد با سؤالات زيست مثل ساير سؤالات رفتار مي‌کردم.

بعد از زيست با سؤالات فيزيک چه‌کار کردي؟

سؤالات فيزيک خيلي خوب بودند و سختي سؤالات زيست باعث نشده بود روحيه‌ام را از دست بدهم. وقتي سؤالات فيزيک را پاسخ مي‌دادم به اين فکر‌ نمي‌کردم که تعدادي از سؤالات زيست را هنوز پاسخ نداده‌ام بلکه فقط به فيزيک فکر مي‌کردم و سعي‌ام بر اين بود که بتوانم به بهترين وجه به سؤالات فيزيک پاسخ دهم.

آخرين هفته چه‌ کار کردي؟

آخرين آزمون برنامه‌اي کانون را که دادم فکر مي‌کردم ديگر مطلبي باقي نمانده که نخوانده باشم. هفته‌ي آخر زماني است که هيچ درس نخوانده‌اي نبايد باقي بماند. هفته‌اي است که بايد به تجديد انرژي و حفظ تمرکز بپردازيم و حتي به مرور درس‌ها نيز نبايد پرداخت. من چون فکر مي‌کردم تلاش لازم را انجام داده‌ام و ديگر کاري باقي نمانده که انجام دهم به خدا توکل کرده بودم و مي‌دانستم سر جلسه‌ي کنکور مرا تنها ‌نمي‌گذارد. هفته‌ي آخر هفته‌ي تورق سريع است تا يادآوري کلي انجام شود و ذهن حالت خاموشي پيدا نکند؛ به هر حال نبايد باعث خستگي شود.

شب کنکور برايت چه‌طور بود؟

شب کنکور کارهاي فردا را در ذهنم مرور کردم: با خودم تصور کردم که روز کنکور است و من دقيقاً همان زماني که مي‌خواستم بيدار شوم بيدار شده‌ام. بعد خودم را در حال صبحانه خوردن تصور کردم و کم کم براي رفتن به جلسه آماده شدم. شب کنکور دو ساعت درس زمين‌شناسي را دوره کردم.

محيط خانه چه‌طور بود؟

فضاي خانه طوري است که اگر هر کدام از ما به موفقيتي دست يابد گويي ساير افراد خانواده به آن موفقيت رسيده‌‌اند. ما چهار نفر هستيم که همگي براي هم زندگي و تلاش مي‌کنيم. در تمام مدتي که براي کنکور درس مي‌خواندم حتي براي لحظه‌اي احساس نکردم تنها هستم و بايد به تنهايي براي کنکور تلاش کنم. هميشه خانواده‌ام را در کنارم ديدم‌.

مادرت روزهاي آخر به مطب مي‌رفتند؟

نه، ايشان هفته‌ي آخر را به مطب‌ نمي‌رفتند و کنار من بودند.

شغل پدرت چيست؟

ايشان مهندس هستند. ايشان هم هفته‌ي آخر به طور نيمه‌وقت سر کار مي‌رفتند‌. به علاوه خواهرم با اين‌که سال قبل کنکور داده بود درست از تابستان همان سال در کنار من و همراهم بود و لحظه‌اي مرا تنها نگذاشت. روز کنکور اصلاً نگراني نداشتم و خيلي راحت سر جلسه‌ي کنکور حاضر شدم.

اين‌که پدر و مادرت هفته‌ي آخر کار خود را تعطيل کرده بودند و در منزل مانده بودند چه احساسي در تو به وجود ‌آورد؟ آيا باعث نگراني‌ات ‌نشد؟

اصلاً اين طور نبود، بلکه احساس مي‌کردم تنها نيستم؛ هم‌چنين باعث افزايش انرژي در من مي‌شد و احساس مي‌کردم من با خانواده‌ام که از ابتداي سال تا کنکور در کنارم بوده‌اند مثل يک تيم هستيم و من به عنوان نماينده‌ي اين تيم قرار است حاصل تلاش يک سال را کسب کنم. همين امر باعث قوت قلب من بود‌.

ويژگي شخصيتي که بيش‌تر به آن معروف هستي کدام است؟

اطرافيانم مي‌گويند که من خيلي "همراه" هستم و مي‌توانند روي دوستي با من حساب باز کنند. اگر کسي از من کمک بخواهد يا با کسي دوست باشم تا جايي که بتوانم برايش از هيچ کاري دريغ ‌نمي‌کنم‌. همين طور مي‌گويند که در برخورد با مسائل مختلف خيلي با ديد طنز نگاه مي‌کنم؛ حتي استادان دانشگاه هم به اين مسئله اذعان دارند.

دوست داري اوقات فراغت خودت را چگونه بگذراني؟

وقتي خسته مي‌شوم پيانو مي‌زنم. کتاب هم خيلي مي‌خوانم؛ به علاوه فيلم هم زياد مي‌بينم، البته هر فيلمي را‌ نمي‌بينم. اول بايد نقد آن را خوانده باشم و چند نفر آن را ديده باشند، همين طور کارگردان آن را نيز بشناسم. فيلم روي ذهن آدم خيلي تأثير مي‌گذارد و در آن واحد تمام احساسات فرد را درگير مي‌کند، بنابراين ‌نمي‌توان بدون برنامه‌ريزي فيلم تماشا کرد. ويژگي‌اي که خانواده‌ام دارد اين است که از کنار هم بودن لذت مي‌برند. من در دوراني که براي کنکور درس مي‌خواندم بعد از ساعت 9 اصلاً درس ‌نمي‌خواندم بلکه در کنار خانواده تفريح مي‌کردم.

در منزل، کتابخانه هم داريد؟

بله؛ از زمان کودکي در خانه‌ي ما کتاب زياد مطالعه مي‌شد و من در همه‌ي زمينه‌هاي مختلف کتاب خوانده‌ام. من مفاهيم را به خوبي درک مي‌کردم ولي در مورد قرابت معنايي بايد مي‌توانستم سليقه‌ي طراح سؤال را بفهمم و به آن سبک جواب بدهم. من براي درس قرابت معنايي غير از سال 90 تمام تست‌هاي اين درس را زدم؛ زيرا احساس کردم بايد بتوانم ذهن طراح سؤال را پيش‌بيني کنم و خوشبختانه توانستم اين کار مهم را انجام دهم‌.

نظرت در مورد مجله‌ي آزمون چيست؟

هميشه بعد از آزمون همراه پدرم تا منزل مي‌آمديم و من قسمت مصاحبه‌ي مجله با رتبه‌هاي برتر را مي‌خواندم. وقتي به منزل مي‌رسيدم به بررسي آزمون مي‌پرداختم و بعد هم در مورد مصاحبه‌اي که در مجله چاپ شده بود با خانواده صحبت مي‌کردم. مادرم بين افراد موفق و رتبه‌هاي برتر کنکور با من وجه تشابه پيدا مي‌کرد و به من گوشزد مي‌کرد. همين امر باعث تشويق و دلگرمي من مي‌شد، البته خود من دنبال اين بودم که هر کدام از نفرات برتر چه کارهايي کرده‌اند که من نکرده‌ام و سعي مي‌کردم همان کارها را انجام دهم تا موفق شوم‌



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:23 ::  نويسنده : امیرحسین

لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

پوريا ياراحمدي از بروجرد- معدل 19.93امتحان نهايي

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

شهيد بهشتي

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

از رتبه‌هاي برتر بودم. در يکي از آزمون‌هاي جامع نيز رتبه يک را کسب کردم.در ويژه‌نامه‌ي پيش‌بيني کانون که قبل از عيد چاپ شد نيز حضور داشتم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از سال پيش‌دانشگاهي

در چند آزمون کانون  شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 20 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

چرا برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟

فواصل زماني برنامه به نظرم مناسب بود.

آيا مشاور خصوصي داشتيد؟

خير ولي عموي من مشاور دبيرستان خودمان( که تيزهوشان است) هستند و از کمک و مشاوره‌هاي ايشان استفاده مي‌کردم.

نام پشتيبان شما چيست؟

علي قاسمي پويا

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – آقاي علي اسدي‌فرد رتبه 9 منطقه‌ي سال گذشته مشاورم بودند.



لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

عليرضا محمد حسيني از ساري- رتبه 9 کشور

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

شهيد بهشتي

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

ميانگين رتبه‌ي من در کانون 12 بود.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از پيش‌دانشگاهي شرکت کردم.

در چند آزمون مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟

قبل از عيد در آزمون‌هاي يک مؤسسه‌ي ديگر شرکت مي‌کردم ولي بعد از عيد در آزمون‌هاي جامع سنجش شرکت کردم.

چرا برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟

اين مهم که در برنامه يک مبحث چند بار تکرار مي‌شود ،عاليست.

پشتيبان ويژه از رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل داشتيد؟

بله آقاي طامهري‌زاده رتبه 9 کشوري پارسال پشتيبان ويژه‌ام بود.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:22 ::  نويسنده : امیرحسین

لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

مريم مجردثاني از شيروان- معدل 20 امتحان نهايي

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

فرزانگان

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از سال دوم دبيرستان

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

هميشه تک رقمي بودم و در ويژه‌نامه‌ي پيش‌بيني کانون که قبل از عيد چاپ شده نيز در رديف اول حضور داشتم.

 در چند آزمون کانون و مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 43 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم. 

در سه آزمون جامع سنجش شرکت کردم. 

چرا برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟

از سال دوم دبيرستان طبق برنامه درس مي‌خواندم و برنامه‌ي راهبردي به برنامه‌ي شخصي من نظم زيادي مي‌داد.

آيا مشاور خصوصي داشتيد؟

خير – مشاور خصوصي نداشتم.

نام پشتيبان شما چيست؟

عصمت گل محمدي

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – خانم فاطمه ولي‌زاده رتبه 8 منطقه و يک منحصراً زبان پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



پرديس اوليازاده  از  مشهد   
 رتبه‌ي 5کشوري و 2 منطقه کنکور تجربي 92
شغل پدر:کارمند
شغل مادر:بازنشسته‌ي فرهنگي
 
 از چه زماني به کانون آمديد؟ در چند آزمون کانون حاضر بوديد؟ آيا  غيبت داشتيد؟
 
از سال سوم دبيرستان به کانون آمدم، در 33 آزمون حاضر بوده‌ام و تنهادر  3  آزمون غيبت داشته‌ام.
 
آيا در آزمون هاي مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟
 
 بله – در 3 آزمون جامع سنجش هم شرکت داشتم.
 
آيا مشاور خصوصي خارج از کانون داشتيد؟
خير.
 
آيا پشتيبان ويژه اي در کانون داشتيد؟
 
بله- خانم شميم شفيعيون رتبه‌ي 9 منطقه و 18کشور کنکور سراسري 91،پشتيبان ويژه‌ام بود.
 
آيا در درسي معلم خصوصي داشتيد؟ ايا آموزشگاه خصوصي مي‌رفتيد؟
 
نه معلم خصوصي داشتم و به آموزشگاه خصوصي هم نمي‌رفتم.
 
چطور شد که برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟
 
به علت نظم و ترتيبي که در برنامه‌ي راهبردي وجود دارد.
 
مهمترين نکته اي که باعث موفقيت شما شد، چه بود؟
 
برنامه‌ ريزي منظم و تلاش 
 
بهترين کتاب کانون که استفاده کرديد چه بود؟ و ويژگي آن چيست؟
 
رياضي 10 سال کنکور و زيست‌شناسي تصويري بسيار کمک کننده بودند.
 
نظرتان راجع به برنامه‌ي راهبردي کانون چيست؟
 
براي چگونه درس خواندن خيلي ايده مي‌دهد و کمک زيادي مي‌کند.
 
چه رشته اي را در دانشگاه انتخاب خواهيد کرد؟
 
پزشکي مشهد


لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

حسين فرخ‌پور کريم‌زاده – معدل 20 امتحان نهايي- رتبه 10 منطقه 2 از کرمان

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

بوعلي

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 24 بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از سوم دبيرستان

در چند آزمون کانون و در چند آزمون مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 33 آزمون کانون شرکت کردم و در 2 آزمون غيبت داشتم.

در 3 آزمون جامع سنجش نيز شرکت کردم.

نظرتان در مورد کيفيت سؤال‌هاي آزمون چيست؟

همه درس‌هاي اختصاصي سؤال‌هاي خوبي داشت و از لحاظ مشابهت با سؤال‌هاي کنکور، درس زيست مشابه نبود.

از کدام کتاب‌هاي کانون، بيش‌تر استفاده کرديد؟

زرد عمومي-زرد اختصاصي-10 سال کنکور فيزيک-زيست بنفش

نظرتان در مورد برنامه آزمون چيست؟

خيلي خوب بود. من ابتدا فکر مي‌کردم که قبل از عيد بايد درس‌ها را تمام کنم ولي وقتي با برنامه همراه شدم به اين نتيجه رسيدم : اين نکته که درس‌ها تا ارديبهشت ادامه دارد ، نقطه قوت برنامه‌ي کانون است.

آيا مشاور خصوصي داشتيد؟

 بله آقاي عسگري

نام پشتيبان شما چيست؟

حامد زماني

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله آقاي سعيد طامهري‌زاده رتبه 9 کشور پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

سميه کافي‌رودي – رتبه 10 منطقه 3 از خواف

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

دولتي کوثر يک

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 114بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از دوم دبيرستان به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 51 آزمون کانون شرکت کردم و فقط يک آزمون غيبت داشتم.

نام پشتيبان شما چيست؟

راحله الهي نيا

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – خانم کيميا کاظمي رتبه 4 کشور در سال 90 پشتيبان ويژه‌ام بودند.



لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

مهناز حسيني – معدل 19.89 امتحان نهايي- رتبه 4 منطقه3 از ياسوج

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

فرزانگان

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 170بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از دوم دبيرستان به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 56 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

نام پشتيبان شما چيست؟

آسيه رفيعي

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – خانم فاطمه ولي‌زاده رتبه 8 منطقه و يک منحصراً زبان پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:17 ::  نويسنده : امیرحسین

لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

غلامرضا محمدي – معدل 19.84 امتحان نهايي – رتبه 8 منطقه 3 از اسفراين

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

طلايه‌داران

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 55بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از دوم راهنمايي به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 118 آزمون کانون شرکت کردم و در يک آزمون غيبت داشتم.

نام پشتيبان شما چيست؟

فتح اله قرباني

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – آقاي عبدالکريم حاجي‌قادري رتبه 3 منطقه‌ي پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

حامد محمدي – معدل 19 امتحان نهايي- رتبه 9 منطقه 3 از شهر بابک

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

طلايه‌داران

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر يازدهم بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از سوم راهنمايي به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 67 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

نظرتان در مورد کيفيت سؤال‌هاي آزمون چيست؟

بهترين درس اختصاصي در کانون از نظر من زيست بود. سطح سؤالاتش بالا بوده و به کنکور نزديک است.

از کدام کتاب‌هاي کانون، بيش‌تر استفاده کرديد؟

آبي زمين‌شناسي، رياضيات تجربي و زبان

زيست‌شناسي همگامان

نام پشتيبان شما چيست؟

حسين اسدي

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – آقاي مصيب سليماني رتبه 6 منطقه‌ي پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:16 ::  نويسنده : امیرحسین

لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

مهدي ميرزايي- معدل 20 امتحان نهايي- رتبه 4 منطقه 3 از خدابنده

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

نمونه دولتي مهر

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 102بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از اول دبيرستان به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 62 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

نظرتان در مورد کيفيت سؤال‌هاي آزمون چيست؟

از سؤال‌هاي زيست آزمون‌هاي کانون  راضي بودم زيرا تيپ و سبکش نزديک به کنکور بود.

از کدام کتاب‌هاي کانون، بيش‌تر استفاده کرديد؟

آبي رياضيات تجربي، آبي زيست پايه، زيست همگامان،آبي شيمي

اشتباهات متداول، جمع‌بندي پيش و پايه و زرد عمومي

نام پشتيبان شما چيست؟

سعيد بهزادپور

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – آقاي فرديس رتبه 7 کشور در سال 90 پشتيبان ويژه‌ام بودند.



چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:کنکور93, :: 13:15 ::  نويسنده : امیرحسین

لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

عقيل زربيني سيداني- رتبه 5 منطقه 3 از رودبار

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 15بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از دوم دبيرستان به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 61 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

نظرتان در مورد کيفيت سؤال‌هاي آزمون چيست؟

بهترين درس اختصاصي را درس رياضي  مي‌دانم  زيرا سطح‌دشواري سؤال‌ها مناسب و استاندارد بود.

از کدام کتاب‌هاي کانون، بيش‌تر استفاده کرديد؟

از کتاب‌هاي آبي، رياضي، فيزيک و زيست را استفاده کردم.

از کتاب‌هاي برنامه‌اي زرد عمومي، کتاب‌هاي جمع‌بندي و کتاب خودآموزي را استفاده کردم.

نام پشتيبان شما چيست؟

مجيد آوخ

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – آقاي عبدالکريم حاجي‌قادري رتبه 3 منطقه‌ي پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



لطفاً خودتان را معرفي کنيد؟

هنگامه نامجو مطلق – معدل 19.93 امتحان نهايي- رتبه 2 منطقه3 از اسفراين

نام مدرسه‌ي شما چيست؟

فرزانگان

در آزمون‌هاي کانون چه رتبه‌اي را کسب مي‌کرديد؟

معمولاً از دانش‌آموزان برتر بودم و در ويژه‌نامه‌ي کانون که قبل از عيد تهيه شده بود نفر 6بودم.

از چه سالي در آزمون‌هاي کانون شرکت مي‌کرديد؟

از دوم راهنمايي به طور مستمر شرکت کرده‌ام.

در چند آزمون کانون شرکت کرديد؟ در چند آزمون کانون غيبت داشتيد؟

در 96 آزمون کانون شرکت کردم و در هيچ آزموني غيبت نداشتم.

نظرتان در مورد کيفيت سؤال‌هاي آزمون چيست؟

از سؤال‌هاي زيست آزمون‌هاي کانون خيلي راضي بودم و به نظرم هيچ‌يک از کتاب‌هاي کمک آموزشي به اندازه‌ي تست‌هاي زيست آزمون‌ها نزديک کنکور 92 نبود.

از کدام کتاب‌هاي کانون، بيش‌تر استفاده کرديد؟

زيست و فيزيک بنفش و آبي رياضي، فيزيک و زبان را به طور کامل استفاده کردم.

نام پشتيبان شما چيست؟

سيما سادات اماني جوشقان

آيا از کانون پشتيباني ويژه از طريق رتبه‌هاي برتر سال‌هاي قبل مي‌شديد؟

بله – خانم فاطمه ولي‌زاده رتبه 8 منطقه و يک منحصراً زبان پارسال پشتيبان ويژه‌ام بودند.



من سال ديگه (۹۳) کنکور دارم از ۱ تير با برنامه منظم روزي حداقل ۶-۷ و حداکثر ۹:۳۰ مطالعه دارم واسه قبوليه پزشکي کافيه؟ چند منبع براي تست داشتن خوبه؟

پويا براهيم باستاني:سلام با اين اوصافي که گفتي اگه بتوني همين ساعت مطالعه رو تا آخر سال حفظ کني و مهم تر از اون اين ساعات رو با درس خوندن مفيد و با يرنامه پر کني، مطمئن باش که حتما نتيجه مي گيري. براي تست زدن هم سعي کن حدالامکان از منابع پراکنده استفاده نکني هرچند تو بعضي درس ها مثل زيست اصلا بهتره به جز تست هاي سراسري تست هاي ديگه اي رو تمرين نکني. اميدوارم واقعا به نتيجه زحماتت برسي.

آقاي باستاني به نظر شما برم بين الملل يا يک سال ديگه تلاش کنم.؟ درس خوندن رو واقعا دوست دارم

پويا براهيم باستاني: در مورد سوالتون هم مي تونم بگم که يه سري تصميمات تو زندگي افراد هست که بايد خودشون بگيرن و نبايد به حرف ديگران اتکا کنند مخصوصا ديگراني مثل من که اطلاعات چنداني در اين زمينه ندارن. اگه خواستي مي توني با يکي که در مورد دانشگاه ها اطلاعات جامعي داره صحبت کني. اميدوارم که تصميم درستي بگيري و هميشه موفق باشي.

بنده هم هدفم همچون شما رتبه ي تک رقميه ولي وقتي مي بينم که من از الان که دوسال مونده به کنکورمو و با توجه به اينکه مثله شما در مدرسه ي تيزهوشان نمي خونم و با توجه به اينکه سال جاري نمرات و درصد هاي قابل قبولي نداشتم نااميد مي شم . واقعا اگر به صورت جدي شروع کنم ميتونم به هدفي که در سر دارم برسم؟

پويا براهيم باستاني:مطمئن باش اگه براي انجام يک کاري مصمم باشي و به اندازه ي کافي زحمت مي کشي فرقي نميکنه که کجايي و تو چه شرايطي هستي، حتما به هدفت مي رسي. پس جدي تصميم بگير و شروع کن به زحمت کشيدن! اميدوارم که واقعا به آنچه که شايسته شي برسي! موفق باشي

مي شه روش مطالعه دروستون رو هم بگين.ممنون ميشم و اين که بعد از سال سوم تعطيلات چه درس هايي خوندين؟

پويا براهيم باستاني:در پاسخ به سوالتون نسبت به روش مطالعه بايد بگم روش مطالعه هرکس منحصر به خودشه و بر اساس عادات و ويژگي هاي خود فرد تعيين ميشه و هيچ دو نفري با يک شيوه يک نتيجه مشابه رو نمي گيرن. پس شايد بهترين توصيه در اين زمينه اين باشه که شما هم عادات و ويژگيهاي خوتون رو بشناسين. ولي دو عامل خيلي تاثير گذاره. اول از همه درس خوندن با برنامه و دوم درس خوندن با دقت و تمرکز.

من  اول دبيرستان هستم مي خوام تعيين رشته کنم اما نميدونم سال دوم و سوم رياضي برم بعد تغيير رشته بدم يا از اول برم تجربي .. خودت کدوم رشته بودي؟کمک کنيد لطفا ايا اين روش فايده اي داره؟

پويا براهيم باستاني:اولين عامل در انتخاب رشته علاقه ي خودته پس اول از همه بايد ببيني که واقعا به رشته تجربي و رشته هاي دانشگاهي مربوطه اش علاقه داري يا نه! اگه واقعا به تجربي علاقه داري واقعا از نظر من خيلي بهتره که از سال دوم رشته ي تجربي رو انتخاب کني. من خودمم از سال دوم رشته ي تجربي رو انتخاب کردم. اميدوارم انتخاب درستي داشته باشي.

راستش ميخوام بدونم چه کتاب هايي روخونديدياروش خوندن درس هاي اختصاصي چطوربوده که همه روبالاي 80زدين؟؟مثلادرس رياضي من فوقش10درصدميزنم.شماچطوربالاي80/90درصدميزنيد؟؟؟

پويا براهيم باستاني: در مورد نحوه ي مطالعه بايد خدمتتون عرض کنم که مهم تر از همه اينه که در هر درس با يک برنامه مشخص مطالعه کنيد و ساعات مطالعتون رو بر اساس نياز اون درس و توانايي هاي خودتون تنظيم کنيد. پاسخ دادن درصد بالاي سوالات کار زياد سختي هم نيست مطمئنا اگه درسي رو خوب ياد بگيريد و به اندازه ي کافي هم مطالعه و مرور کنيد خيلي راحت مي تونيد درصد هاي بالايي کسب کنيد.

 شما که زبان اختصاصي رو 90 زدي کتاباي زبان اختصاصي رو هم خوندي آيا؟ يا کلا زبانت خوبه و کلاس ميرفتي قبلش؟؟؟؟

پويا براهيم باستاني: همون طور که خودتون ميدونيد زبان بين المللي الان زبان انگليسي هست و فراگيري اين زبان براي من اهميت خيلي زيادي داشت براي اينکه دنياي علم و ارتباطات امروزه بر اساس اين زبانه به همين خاطر مطالعه ي من در درس زبان فراتر از مدرسه بود و نه تنها در کلاس هاي خارج از مدرسه شرکت مي کردم، سعي مي کردم با مطالعات جانبي هم اين توانايي رو در خودم تقويت کنم و به همه ي دانش آموزان عزيز هم توصيه مي کنم به اين درس جدا از کنکور توجه ويژه اي داشته باشند. 

 اگه ميشه درصداي کنکورتون را بگين...

پويا براهيم باستاني: در رشته تجربي : ادبيات :89.4 عربي: 78.7 ديني: 89.4 زبان: 89.4 زمين شناسي: 89.4 رياضي: 93.4 زيست: 92 فيزيک: 100 شيمي: 93.4

در رشته زبان: ادبيات: 74.7 عربي: 94.7 ديني: 89.4 زبان عمومي: 89.4 زبان اختصاصي: 90.5



حميدرضا زارع  از  شيراز      رتبه‌ي 9 منطقه 1 کنکور تجربي 92

 

شغل پدر:کارشناس بيمه

شغل مادر:خانه‌دار

 از چه زماني به کانون آمديد؟ در چند آزمون کانون حاضر بوديد؟ آيا  غيبت داشتيد؟

 از اول راهنمايي تا اول دبيرستان و در سال چهارم دبيرستان، در سال آخر 26 آزمون بدون غيبت شرکت داشته‌ام.

آيا در آزمون هاي مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟

 در سه آزمون  سنجش شرکت کردم.

آيا مشاور خصوصي خارج از کانون داشتيد؟

خير.

آيا پشتيبان ويژه اي در کانون داشتيد؟

 بله-آقاي مهدي سليمان‌زاده رتبه 3 کشوري.

آيا در درسي معلم خصوصي داشتيد؟ ايا آموزشگاه خصوصي مي‌رفتيد؟

 خير.

چطور شد که برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟

 به علت نظمي که در برنامه وجود داشت و هم‌چنين فرصت‌هاي جبراني که به دانش‌آموز مي‌دهد.

مهمترين نکته اي که باعث موفقيت شما شد، چه بود؟

 تلاش و اعتماد به نفس خودم و کمک برنامه‌ي راهبردي کانون

بهترين کتاب کانون که استفاده کرديد چه بود؟

 کتاب‌هاي آبي رياضي،‌فيزيک، زيست،‌زرد عمومي و اختصاصي و زيست‌شناسي تصويري

نظرتان راجع به برنامه‌ي راهبردي کانون چيست؟

  بسيار آرامش‌دهنده است

چه رشته اي را در دانشگاه انتخاب خواهيد کرد؟

پزشکي شيراز



فائزه موحديان  از  مشهد

 

 رتبه‌ي 7 منطقه 1 کنکور تجربي 92

شغل پدر : بازنشسته 

شغل مادر: خانه‌دار

 از چه زماني به کانون آمديد؟ در چند آزمون کانون حاضر بوديد؟ آيا  غيبت داشتيد؟

 از تابستان سال گذشته،‌ در 20 آزمون شرکت کرده‌ام و در 4 آزمون غيبت داشته‌ام.

آيا در آزمون هاي مؤسسات ديگر شرکت کرديد؟

 در سه آزمون جامع سنجش شرکت کردم.

آيا مشاور خصوصي خارج از کانون داشتيد؟

بله.

آيا پشتيبان ويژه اي در کانون داشتيد؟

 بله-خانم شيوا مهدوي سرشت رتبه 76 منطقه 1 تجربي..

آيا در درسي معلم خصوصي داشتيد؟ ايا آموزشگاه خصوصي مي‌رفتيد؟

براي  درس زيست‌شناسي معلم داشتم.

چطور شد که برنامه‌ي کانون را انتخاب کرديد؟

 به علت آمار بالاي شرکت‌کنندگان در آزمون‌هاي کانون و ارزيابي خودم نسبت به بقيه.

 مهمترين نکته اي که باعث موفقيت شما شد، چه بود؟

 برنامه‌ريزي در درس خواندن و آرامش خودم.

بهترين کتاب کانون که استفاده کرديد چه بود؟

رياضي 10 سال کنکور و زرد عمومي

 کتاب‌هاي آبي رياضي،‌فيزيک، زيست،‌زرد عمومي و اختصاصي و زيست تصويري

نظرتان راجع به برنامه‌ي راهبردي کانون چيست؟

  پيشروي گام به گام آن

چه رشته اي را در دانشگاه انتخاب خواهيد کرد؟

پزشکي مشهد



من معدله ديپلمم  13.83 هستش تو اين يه سالي که پشت کنکور مي خوام بمونم اگه خوب درس بخونم ودرصدامم تو کنکور نسبتاً خوب باشه نمي تونم از پزشکيه سراسري قبول شم ؟؟؟؟؟

علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : نه، اصلاً مشکلي برات پيش نمياد، تاثير معدل مثبته، يعني اگر با معدلت ترازت بهتر شد تأثير ميدن ولي اگه با معدل ترازت بدتر شد تاثير نميدن!

ببخشيد آقاي عجم کلاس خصوصي توي منزل با دبيراي مدرسه تون داشتي؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز  : سال کنکور کلاسي نداشتم.

 من تو درس خوندن خيلي کندم براي همين نميرسم تمام درسا رو واسه کانون بخونم و ترازم خوب نميشه ميترسم اين عادت تا سال پيش هم باهام بمونه شما ميگي چيکار کنم که سرعت عملم زياد شه؟

علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : من تست زياد نظرم هست. خودم تو رياضي کند بودم اما دو تا کتاب تست جامع رياضي رو زدم و خيلي کمکم کرد.

 من الان روزي 7 تا 9 ساعت ميخونم،تراز آزمون قبليم هم 7200 بود اما مثل هميشه رياضي و فيزيک را کم زده بودم و گرنه ترازم ميشد 7500،خواهش ميکنم بهم بگيد درصد رياضي وفيزيک را چه طور ببرم بالا؟در ضمن من رياضي و فيزيک را حدود 60 تا 70 ميزنم ولي ميخوام مثل شما تا صد در صد هم بيارم بالا.خواهش مي کنم جواب بديد منتظرم.(روشتون را برا خوندن رياضي و فيزيک بگيد)

 علي عجم، چهارم تجربي – اهواز : پيشنهاد مي کنم  رو جزوه مسلط بشويد، زياد تست بزن اما کاري نکن که يه درسه خاص تو رو از بقيه درسا غافل کنه

 من سوم  تجربي ام .مي خوام بپرسم بنظرت با درس خوندن واسه نهايي هم زمان تست هم کار کنم؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز :من اين کارو نکردم، من سال سوم هدفم امتحان نهايي بود.

  شما چند بار کتاباتونو دوره کردين؟  خلاصه نويسي هم ميکرديد؟  هميشه 8ساعت کامل رو ميخوابيديد؟  کانون برنامه درجه اولتون بود يا مدرسه؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : بعضي درسا مثه زيست به نسبت زياد،  نه،  نه ولي ديگه معمول سعي ميکردم هفت ساعت بخونم،

مدرسه برنامه اولم بود.

از سال دوم تو آزموناي قلم چي شرکت مي کنم و در حال حاضر ترازم 6900 هستش.تعداد جواب هاي اشتباهي که توي هر آزمون دارم، خيلي زياده،بطوري که تو کارنامم هميشه نوشته اگه اين تعداد اشتباه نداشتم،7200 مي شدم.شما چه راه حلي براي کاهش اشتباهات داريد؟(من جواب سوالاتي رو که مطمئن نيستم،تو پاسخنامه وارد نمي کنم و هميشه بررسي آزمون رو کامل انجام ميدم)خواهش ميکنم جواب بديد.

  علي عجم، چهارم تجربي - اهواز   : بهترين کار اينه که بعده هر آزمون بري تو کلاسور ارزيابي غلطاتو ببيني و علت غلط زدنتو (فراموشي، بي دقتي و ...) بنويسي. کم کم که ازمون بدي بهتر ميشه الان کلي وقت براي تمرين داري..

 دوتا سوال داشتم که اگه جوابشونو بدين خيلي ممنون ميشم...

يکي اينکه مي خواستم بدونم ساعات مطالعه شما تو سال تحصيلي و تابسون چقد بوده و

 اينکه تابستونه دوم به سوم درساي دوم رو ميخوندين و تست ميزدين يا اينکه درس هاي سوم رو مي خوندين؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز   :  ساعتم ميانگين کل سال روزي 6-7 ساعت .هيچکدوم. من شروع کنکورم از تابستون پيش بود! فقط تابستون زيست سومو يکم خوندم، هيچ درس ديگه اي کار نکردم.! من يه سال کنکوري خوندم.

 2 سوال داشتم 1-آيا کتب تکميلي سمپاد در کنکور شما نقشي داشته است؟ 2-آيا از اول دبيرستان برنامه خاصي داشتيد ؟(در صورت مثبت بودن ذکر کنيد)

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز  :  خير، خير

 روش مطالعه و  ميزان درس خواندن شما چگونه بود ؟

علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : در مورد روش مطالعه و ساعت خوندن هر درس بايد بگم، روش عجيب غريبي نداشتم! آدم خاصي خو نيستم! عين بقيه خلق خدا! فقط اول کتابو مي خوندم تا خوب تفهيم شم بعد اگه جزوه ي خوبي داشتم مي خوندم تا مسلط شم بعد تست مي زدم، ميزان تستم هرچي بيش تر بهتر! پس هميشه اول تفهيم بعد تست نه تفهيم با تست! به جمله ي اخرم خوب فکر کنيد.!

  يه سوال به نظرتون اين جوري تست بزنيم بهتره اول سوالو بخونيم بعد اگه جوابو بعد از مطالعه 4گزينه نتونستيم بديم بريم اون مبحثو بخونيم و جواب اون تستو بخونيم يانه خواهشاً بگين 

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز  :من شخصا وقتي تستيو غلط مي زدم يا بلد نبودم مي رفتم جوابشو مي خوندم، حالا مبحث رو مي خوندم يا نه بستگي به ميزان غلطام داشت. البته قبل از تست حتما رو مبحث مسلط شين!

 شما چطور روحيه ي خودتون رو حفظ مي کرديد آيا اصلا نا اميد هم مي شديد ؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : من سوپرمن نبودم که! منم نااميد مي شدم. هميشه شب بايد باشه که روز معنا پيدا کنه. ميدوني دوست عزيز وقتي بدوني تو سخت ترين شرايط خدا هست تا پاتون نلغزه ديگه هيچ وقت نااميد نميشيد.

بطورجدي ازسال چندم درس خوندي؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز  : سوم فقط هدفم امتحان نهايي بود و براي کنکور تابستون پيش شروع کردم.

يه سوال برام پيش اومده:به نظرتون روزي 1 ساعت واسه اينترنت وقت گذاشتن زياده؟خودتون سال کنکور اينترنت مي رفتيد؟من فقط همين سايت ميام اما نگرانم!لطفآ جواب بديد.

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : من اصلا از تفريحم نمي زدم، کلي تو اينترنت مي چرخيدم و تلويزيون مي ديدم، اما. به اندازه! برنامه ي تفريحت نبايد از دستت خارج شه! مثلا من هفته ي اخر شايد ده بيست ساعت خوندم، مهمه که روحيه اتون حفظ شه!

آيا کلاس موسسه ي خاصي حتي براي يک درس در اهواز مي رفتيد؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : با سلام به دوستاي گلم، من به هيچ عنوان از کلاس اموزشگاه استفاده نمي کردم، تنها به دبيران عزيز مرکز شهيد بهشتي متکي بودم. من اعتقاد دارم دبيراي امسال مدرسه ي ما بهترين هاي استان بودند.

  من الان ميرم سوم دبيرستان و توي دوم تجربي واقعا ضعيفم . اگر از الان محکم شروع کنم مي تونم يک رتبه ي عالي و دلخواهم رو کسب کنم و جزو رتبه برتر هايي باشم که خودم ميخوامشون؟

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : معلومه که ميتوني! فقط بخواه و به اندازه ي آرزوت تلاش کن! من خودم دوم دانش اموز معمولي بودم. اما يهو سال سوم بهترين مدرسه شدم. حتي فيزيک و رياضي دومم خوب نبود که تو سال کنکور با تلاش درستش کردم. موفق باشي!

 فقط مي خوام يه راهنمايي کنيد واقعا برام مهمه من همه درس ها رو خوب مي خونم و تست ها رو هم خوب ميزنم تنها درسي که مشکل دارم رياضي هست خواهش مي کنم يه راهنمايي کنيد من براي اين درس چيکار کنم.

 علي عجم، چهارم تجربي - اهواز : بايد بگم که تمرين فوق العاده مهمه و شما هم که اول کار هستين پس کلي وقت دارين که تست بزنين! کتاب هاي جامع بگيرين و تست بزنين، من خودم اوايل سال رياضيم در حد 60-50% بود ولي تصميم گرفتم و از خدا خواستم رياضي که اون موقع نقطه ي ضعفم بود به نقطه ي قوتم تبديل شه. و بحمدالله هم همين طور شد ولي بايد بخواين و پشتکار داشته باشين. راستي دومو نميدونم اما سوالاي رياضي سال پيش دانشگاهي آزمون هاي قلم چي خيلي سخت بود، برا تمرين عالين!



درباره وبلاگ


امیدوارم که مطالب وبلاگ من برای شمامفیدباشد. باآرزوی موفقیت برای شما
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان امام خامنه ای (همه چیز) و آدرس amirkazemi1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 284
بازدید دیروز : 837
بازدید هفته : 284
بازدید ماه : 21840
بازدید کل : 197952
تعداد مطالب : 784
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1

Alternative content